Соларна раници

Зарядните устройства, които се зареждат от слънцето, поемат слънчевата светлина от соларния панел и я преобразуват в електрическа енергия, която от своя страна зарежда батерията. Със зарядното устройство могат да се зареждат различни устройства посредством накрайниците. Раницата е подходяща за употреба в непредвидени ситуации - при отсъствие на електричество на открито. При неналичие на слънчева светлина продължително време, може да заредите батерията от електрическата мрежа.

Раницата е лесна за употреба и е безопасна. Идеална е за хора, които пътуват.

Основни характеристики: 

1.      Соларен панел : Слънчевите клетки за направени от високоустойчива пластмаса с характеристики 6V-120MA/160 MA0,72w/1w. Издържа на високи температури до 160 градуса.

2.      Литиева батерия: Притежава функцията за защита на веригата. Входящият и изходящият заряд на литиевата батерия е много стабилен: 3,7v/1000mA/1600mA/2200mA.

3.      Изходящо напрежение : 5,8 V

4.      Изходящо електричество : 200mА ---350mА

5.      Употреба:   Може да се използва в слънчеви и в облачни дни. Разполага с батерия /зарядно устройство/, което може да зарежда мобилни телефони, CD плеъри, MP3, радио-грамофони, записващи усройства и други. Също така може да се зарежда от локални източници на електричество посредством USB кабел. 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Captcha

Соларна раница

  • Модел: ОК29737
  • Наличност: В наличност
  • 57.50лв.

  • без ДДС: 47.92лв.

Подобни продукти

Соларна раница

Соларна раница

..

57.50лв. без ДДС: 47.92лв.