Представяме на Вашето внимание фотопринтер EPSON SureLab SL-D70

Този фотопринтер е специално разработен за фото студия и фотографи, които търсят висококачествен печат на снимки и искат да разширят предлаганите фото услуги. Той успешно замества химическите минилабове, като същевременно елиминира неудобствата при тяхната експлоатация.

По-надолу можете да се запознаете с техническите параметри, предимствата, условията по гаранционото и след гаранционното обслужване, както и специалното ни предложения при закупуването му.

Специално предложение:

(1).Фотопринтер EPSON SureLab SL-D700 + (2).Подарък софтуер + (3) Подарък мастила и хартия

 • 1. Фотопринтер EPSON SureLab SL-D700 с техническите му параметри и предимства можете да се запознаете по – долу!

 • 2.Подарък професионален Odessos Event софтуер: Event Photographers

  Event Photographers е специализиран фото редактор за всеки фотограф „на път“. Той е специално проектиран да предложи бързо и надеждно редактиране и печат на снимките от всяко едно събитие. Основно предимство за фотографа е автоматичното прехвърляне и принтиране на снимките от фотоапарата чрез безжична мрежа.

  Основни характеристики:

  Бърз и лесен достъп до всички входящи устройства включително и „хот фолдъри“, подреждане на снимките по име, дата, големина, мулти екран за обработка, автоматичен преглед на принтираната снимка, режим на автоматично рамкиране, архивиране на файловете за печат, автоматично завъртане, всички основни цветни корекции, фото ефекти: черно-бяло, сепия, премахване на ефекта червени очи, паспортни снимки, комплекти от снимки, рамки, календари, снимки с текст, индексно копие и др.

  Работи с всички видове термосублимационни и мастиленоструйни принтери.

  Комплектът включва: кутийка, диск(CD), ключ(dongel) за софтуера; Demo версия


 • 3.Подарък хартия и мастила. Към всеки принтер EPSON Sure Lab D700 Одесос Колор ще Ви подари: - Комплект от 6 мастила EPSON UltraChrome D6-S всяко по 200 милилитра които по груби сметки ще са достатъчни за отпечатването на 6 000 снимки формат 10х15 см. - Руло хартия 127 или 152 мм. по избор. Едно руло 152мм е достатъчно за отпечатването на 600 снимки формат 10х15 см.

Фотопринтерът EPSON SureLab SL-D700, може да се закупи и на изплащане:

Стартова цена 2999 лв. + 12 месечни вноски по 115 лв.


Технически характеристики:

Мастила тип: UltraChrome D6-S ink;
Резолюция: 1440 x 720 dpi;
Минимален размер на капка: 2.5 пиколитра;
Тип медиа за печат: Ролна хартия;
Широчина на ролната медия: 102, 127, 152, 203, 210 мм.;
Максимална дължина на ролната медия : 66 метра;
Размер на печат: от 102 х 89 до 210 х 1000 мм;
Печатна площ: Без бели полета; 
Максимална скорост на печат: 360 снимки 10х15 на час
Консумирана енергия: 120 W (При принтиране);
Размери на продукта (Ш х Д х В): 460‎ x 430 x 354 мм.;
Тегло на продукта: 23.00 кг.;


Предимства:

Надежден и лесен за употреба. С помоща на Micro Piezo печатащата глава на EPSON и специална технология за обработка на изображението, отпечатвате фотографии с живи цветове и ясни детайли. EPSON SureLab SL-D700 е идеален за отпечатването на снимки, картички, арт репродукции и други печатни изделия с високо качество.

За разлика от други принтери при EPSON SureLab SL-D700 контейнера за отпадното мастило (памперсът) се сменя от оператора и не е нужна намесата на сервизен специалист.

Ниска себестойност на копие. Себестойност на снимка формат 10 х 15 отпечатана с EPSON SureLab SL-D700 с оригинална хартия и мастила е само 16 стотинки с ДДС.

Касети с мастило с голям капацитет. Със специално разработените фото мастила UltraChrome D6-S отпечатвате изключителни снимки с живи цветове, интензивно наситени черни тонове, резки и остри контури и плавни градации. Всяка една от шестте касети е с капацитет от 200 милилитра и е достатъчна за отпечатването на 1000 снимки формат 10 х 15.

Висококачествен и бърз печат. Скороста при отпечатване на снимки 10 х 15 без бели полета стандартно фото качество е 300 снимки на час, като при бърз режим е 360 снимки на час. В по-голяма част от случаите стандартното качество на печат е напълно достатъчно, а за по взискателните има и опция за високо качество на печат.

Гъвкави размери и хартии. EPSON SureLab SL-D700 може да отпечатва снимки, картички, покани, флаери и листовки върху широк спектър от типове хартии и размери, в това число гланц, лустер и матова ролна хартия с ширина от 102 до 210 мм. Дължината на отпечатаната снимка може да бъде от 89 до 1000 мм, като са възможни всякакви комбинации от широчини и дължини зададени от потребителя.Какво получавате:

В стандартния комплект заедно с принтера са включени:

 • Захранващ кабел

 • Контейнер за отпадно мастило

 • Шпиндел за ролката хартия

 • USB кабел за връзка с компютър

 • Диск с драйвери и упътване.Гаранция:

Стандартната гаранция, която EPSON дава за този принтер е 1 година, като ремонтите се извършват на място. Това означава, че при възникнал технически проблем с принтера ще бъдете посетени от наш техник които ще отстрани проблема на място при вас.

За всички гаранционни и извън гаранционни ремонти може да разчитате на специализирания сервиз на Одесос Колор, официален партньор и сервизен център на EPSON. Ремонта се извършва с оригинални ЕPSON части и консумативи от сертифицирани от ЕPSON техници.Сервизни центрове на Одесос Колор:

- В град София, ул. „Проф. др. Георги Павлов“ № 39, тел: 0882 1234 63

- В град Варна, ул „Цоньо Тодоров“ № 28, тел: 052 506 111Специални предложения:

Доставка, инсталация и обучение на персонала.

Всеки новозакупен принтер EPSON Sure Lab D700, може да бъде доставен и инсталиран на място при Вас. Сервизен специалист на Одесос Колор ще инсталира и зареди принтера, ще обучи Вас и Вашия персонал. По този начин вашия нов принтер няма да е непозната машина за Вас и ще бъде интегриран бързо и лесно в работната Ви среда.

За повече информация моля свържете се с нас.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Captcha

Фотопринтер EPSON SureLAB SL-D700 + Odessos Event-software

 • Производител: EPSON
 • Модел: EPSON SureLAB SL-D700 + Odessos Event-software
 • Наличност: В наличност
 • 5,998.00лв.

 • без ДДС: 4,998.33лв.

Етикети: Фотопринтер EPSON SureLAB SL-D700 + Odessos Event-software