Поръчки и доставки

HTML Generator Sample Page

Преди да направите поръчка, в нашия сайт е необходимо да се запознайте внимателно и да приемете Общите условия за ползване на OKtrade.eu.

ПОРЪЧКИ

След като при нас постъпи заявка от Вас, че искате да закупите даден модел, ние ще се свържем с Вас, за да уточним всички подробности за вашата заявка.

  • Доставка се прави само след потвърждение от страна на клиента.

  • Поръчки, направени след 14.00 ч. се обработват на следващия ден.

  • Срокът на доставка е между 1-5 работни дни в зависимост от населеното място. Всички заявки от събота и неделя ще бъдат обработени в понеделник.

  • При покупка на продукт, който подлежи на гаранция, заедно с продукта ще получите и гаранционна карта, в която са описани гаранционните условия.

  • Ако желаете да замените продуктите, те трябва да бъдат върнати в състоянието, в което сте ги получили и в същата опаковка. Разходите по връщането и замяната са за сметка на купувача. ВРЕМЕ ЗА ВРЪЩАНЕ: 7 дни от датата на доставка.

Ако имате запитвания можете да ни пишете на електронната ни поща: g.ganchev@odessoscolour.com или да се обадите на тел: 052/506111 всеки работен ден от 8.00 до 17.00 часа.

ДОСТАВКИ

Продуктите, които сте избрали да поръчате, ще Ви бъдат доставени от наш служител или с куриерска фирма, до ваш адрес или офис на куриерска фирма според желанието ви. 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

По ваше желание можете да се възползвате от безплатна доставка до ваш адрес или офис на куриерска фирма за следните продукти, при следните условия:

   - За минилаб хартия и химия - при поръчка от сайта за над 500 лв.

   - За останалите продукти - при поръчка от сайта за  над 120 лв.

Безплатните доставки се извършват само с куриерска фирма "МиБМ Експрес"  или "Транспрес" съгласно техните условия и срокове за доставка, до посочения от Вас адрес!!!


ЗАПЛАЩАНЕ

Пратката, която Ви изпращаме е с наложен платеж, тоест Вие заплащате стойността на продукта и стойността на доставката при получаване на пратката.