Поръчки и доставки

HTML Generator Sample Page

Преди да направите поръчка, в нашия сайт е необходимо да се запознайте внимателно и да приемете Общите условия за ползване на OKtrade.eu.

ПОРЪЧКИ

След като при нас постъпи заявка от Вас, че искате да закупите даден модел, ние ще се свържем с Вас, за да уточним всички подробности за вашата заявка.

  • Доставка се прави само след потвърждение от страна на клиента.

  • Поръчки, направени след 14.00 ч. се обработват на следващия ден.

  • Срокът на доставка е между 1-5 работни дни в зависимост от населеното място. Всички заявки от събота и неделя ще бъдат обработени в понеделник.

  • При покупка на продукт, който подлежи на гаранция, заедно с продукта ще получите и гаранционна карта, в която са описани гаранционните условия.

  • Ако желаете да замените продуктите, те трябва да бъдат върнати в състоянието, в което сте ги получили и в същата опаковка. Разходите по връщането и замяната са за сметка на купувача. ВРЕМЕ ЗА ВРЪЩАНЕ: 7 дни от датата на доставка.

Ако имате запитвания можете да ни пишете на електронната ни поща: g.ganchev@odessoscolour.com или да се обадите на тел: 052/506111 всеки работен ден от 8.30 до 17.30 часа.

ДОСТАВКИ

Продуктите, които сте избрали да поръчате, ще Ви бъдат доставени от наш служител или с куриерска фирма, до адрес (офис на куриерска фирма) според желанието ви. 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

За фотографска хартия на рула и фотохимия - при поръчка над 300 лв.

За останалите продукти от сайта - при поръчка над 80 лв.

Безплатните доставки се извършват само с куриерска фирма "МиБМ Експрес"  или "Транспрес" съгласно техните условия и срокове за доставка, до посочения от Вас адрес!!!


ЗАПЛАЩАНЕ

Пратката, която Ви изпращаме е с наложен платеж, тоест Вие заплащате стойността на продукта и на доставката при получаване на пратката.