Условия за ползване

HTML Generator Sample Page

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА OKtrade.eu


OKTrade.eu е платформа за електронна търговия на "Одесос Колор" ООД
OKTrade.eu осъществява своята дейност неутрално в услуга на потребителите, на принципите на свободното договаряне в условията на пазарното стопанство.

1. ПРЕДОСТАВЯНИ УСЛУГИ
OKTrade.eu предоставя на клиентите-потребители следните услуги:

- Информация за стоките в сайта, разпределени по видове групи и подгрупи;
- Продажба и доставка на оферираните стоки с условия по избор на клиента;
- Реклама на стоки, услуги, търговски марки и др.
Технически консултации по телефон – 052/506111 ; 0882123474 или e-mail – 
g.ganchev@odessoscolour.com, в рамките на работното време:
от 8:30 до 17:30 часа, от понеделник до петък

2. ПРОМЯНА НА ЦЕНИ НА СТОКИ
OKtrade.eu има правото да променя цените по свое усмотрение по всяко време, без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят се задължава да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на договора, съгласно настоящите общи условия. Цените, обявени на сайта, са валидни до изчерпване на количествата .


3. УСЛОВИЯ НА ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА НА СТОКИ
1. Указаната цена на отделните стоки е за 1 брой, освен ако за даден артикул не е посочена друга търговска мярка, с включен ДДС и всички други дължими данъци и такси.
2. Цените са в български лева.
3. Условията на поръчка и доставка на стоките са указани в сайта и са личен избор на потребителя. Стойността на доставката се определя в зависимост от стойността и теглото на поръчаните стоки.
4. Поръчването на определена стока и сключването на договор между клиента и Одесос Колор ООД става чрез натискане на бутона "поръчвам" след избор на избраното количeство, от който момент действието представлява волеизявление, което обвързва със силата на договор клиента и "Одесос Колор" ООД
, което означава че клиента е прочел, разбрал и приел общите условия на сайта на OKtrade.eu
5. При поръчката клиентът задължително посочва имена, точен адрес и телефон, данни за фирмата (ЕИК и идентификационен No по ЗДДС, МОЛ) или ЕГН за физическото лице за издаване на фактура и осъществяване на доставка. "Одесос Колор" ООД
 от своя страна се задължава да не разпространява и да не предоставя на трети лица, личните данни на регистриралите се потребители. ОДЕСОС КОЛОР може да предостави тези данни единствено и само на трети лица с които е  в договорни отношения и които предоставят услуги на ОДЕСОС КОЛОР, действат като обработващи личните данни лица от името на ОДЕСОС КОЛОР, съгласно всички приложими законови норми за защита на личните данни. ОДЕСОС КОЛОР гарантира, че съответната информация ще бъде използвана единствено след получаване на Вашето изрично съгласие по отношение на обработването, извършвано от името на ОДЕСОС КОЛОР, както и че тази информация ще бъде третирана като конфиденциална. За целта се запознайте с предоставената Ви информация в секция Защита на лични данни в сайта ни.

6. Посочването на непълни или неверни данни прави поръчката невалидна и тя не обвързва OKtrade.eu с изпълнение.
7. Доставката на поръчаните стоки се извършва с куриерска фирма; Стойността на доставката не е включена в цената на предлаганите стоки и е за сметка на потребителя и се заплаща съобразно условията на използвания куриер, освен когато заявените стоки не са обвързана с валидни промоции на „
OKtrade.eu”, включващи безплатна доставка
8. Закупените стоки се доставят на потребителя в следните срокове: до 5 работни дни ако стоката е на склад и до 30 дни ако не е на склад.
9. Заплащането на поръчаните стоки се извършва при получаването им на куриера (наложен платеж) или авансово, по банков път.

ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ ОТНОСНО ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ
1. Ние сме „Одесос Колор” ООД , находяща се в гр. Варна, ул Цоньо Тодоров 28, тел: 052/506111 08821234
74
2. Не налагаме допълнителна стойност върху средствата за комуникация с нас
3. Плащането на стоките е съобразено с чл. 93, ал 1 от Закона за задълженията и договорите ( ЗЗД ), за което се получава съответния документ.

4. Електронна платформата за онлайн решаване на потребителски спорове на ЕС.

Последвай линка: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Комисия за защита на потребителите: https://kzp.bg/novini/elektronna-platforma-za-onlayn-reshavane-na-potrebitelski-sporove

ОТКАЗ ОТ СКЛЮЧЕН ДОГОВОР

1. Всеки потребител има правото да се откаже от поръчаната стока в срок от 14  дни след получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина само в случай , че тя не е използвана, не е нарушена целостта на опаковката и е във вида в който е получена и при условията по чл.55 от ЗЗП (Закон за защита на потребителите). Потребителят е длъжен да съхранява получените от доставчика стоки, тяхното качество и безопасност до изтичане на срока по предходното изречение.
2. При констатиран дефект на поръчана стока до 48 часа от получаването и при ненарушен търговски вид, Одесос Колор ООД го подменя с нов съгласно гаранционните условия на съответната фирма-производител или възстановява заплатената сума за поръчаната стока от потребителя, считано от датата на която потребителя е заявил правото си на отказ. За стоки, обвързани с гаранция, отремонтирането се поема от гаранционните сервизи, описани в гаранционната карта. Разходите по транспортирането на стоката са за сметка на потребителя.
3. При несъответствие на поръчаната стока с характеристиките, описани на интернет страницата, доставчикът я подменя с друга със същото качество и цена, а когато това е невъзможно - възстановява на потребителя цялата заплатена сума, включително и транспортните разходи, платени от потребителя за придобиване на стоката, по чл. 59, ал.3 от ЗЗП, в срок от 7 работни дни и при ненарушен търговски вид и опаковка на стоката.
При скрити дефекти на поръчаната стока се прилагат гаранционните условия за закупеното, при условията и в сроковете на гражданското законодателство на Република България”.

Ако използвате уебсайта 
OKtrade.eu, ние от Одесос Колор ООД считаме, че сте приели и сте съгласни с гореизложените условия. Ако не приемате гореизложеното, моля нe ползвайте този сайт!